Bux Zero gratis aandeel

Deel dit blogartikel op Social Media

Bux Zero gratis aandeel

Geïnteresseerd in een Bux Zero gratis aandeel? Dit zijn de voorwaarden om een gratis aandeel van Bux Zero te krijgen:

  1. Download de Bux Zero app op je mobiele telefoon.
  2. Maak een BUX account aan.
  3. Stort minimaal €5 op je BUX account.

Zodra jouw account is goedgekeurd krijg je een gratis aandeel. Denk aan Shell, Apple, Coca-Cola, GoPro, Pinterest of een ander aandeel waarvan de koers maximaal €200 is.

Tot wel 10 gratis aandelen extra met jouw Bux Zero vriendenlink

Heb je een lager geprijsd aandeel zoals KPN gekregen? Niet getreurd: BUX heeft een referral programma. Dat houdt in dat je via jouw vriendenlink jouw vrienden, collega’s, familieleden en anderen kan uitnodigen om ook te beleggen met Bux Zero. Opent diegene een rekening, dan krijgt niet alleen hij of zij, maar ook jij een gratis aandeel! Als dank voor het aanbrengen van een nieuwe klant. Zo kun je nog eens maximaal 10 gratis aandelen krijgen van BUX. Jouw vriendenlink kun je in de gratis Bux Zero app vinden.

Waarom geeft BUX gratis aandelen weg?

Het moge duidelijk zijn dat dit een vorm is van reclame/marketing. Er wordt veel geld verdiend in de wereld van beleggen. Brokers zoals BUX, DEGIRO en BinckBank verdienen allemaal geld aan hun klanten. Afgelopen jaren is de concurrentie almaar toegenomen dus elke broker verzint iets nieuws om klanten te werven. Als klant ben jij immers veel geld waard, een deel van die winst krijg je nu zelf terug in de vorm van een gratis aandeel. Andere brokers, zoals DEGIRO, stunten soms met gratis transactietegoed. BUX hoopt met dit lokkertje veel nieuwe klanten te werven. Met succes zo lijkt het, sinds de opkomst in Amerika van beleggingsapps zoals Robinhood is de interesse in Bux Zero geëxplodeerd. De slogan “commissievrij beleggen in aandelen en ETF’s” wekt bij velen de interesse.

Bux Zero verdienmodel

Het klinkt vreemd. Een broker die commissievrij beleggen aanbiedt en gratis aandelen weggeeft aan haar klanten. BUX is geen charitatieve organisatie, ze maken kosten en willen winst maken. Wat is het verdienmodel van BUX? Nick Bortot, CEO van BUX beantwoordde die vraag bij RTL Nieuws als volgt: “Bij ons kun je de transactie aan het einde van de dag uitvoeren, dan betaal je niets. Maar als je de transactie meteen wil laten uitvoeren, dan betaal je een euro. Dat is hoe we nu ons geld verdienen, maar ik zie wel echt een markt voor een abonnementsmodel. Dat zie je ook bij Netflix en bij Spotify. Wij komen ook met zo’n abonnement. Je kunt dan voor een vast bedrag per maand onbeperkt beleggen.”

Op de website van BUX zeggen ze er het volgende over: “Bux Zero biedt drie manieren om aandelen te kopen: Zero Orders, Marktorders en Limietorders. Met de Zero Order kan iedereen commissievrij beleggen. Dit ordertype blijft ook commissievrij voor alle aandelen en ETF’s. We rekenen alleen een commissie van slechts €1 voor Markt- en Limietorders op Europese aandelen en ETF’s. Voor Amerikaanse aandelen zijn alle ordertypen commissievrij.” Dat laatste zal vast te maken hebben met de 0,25% FX toeslag die BUX rekent bij wisselkoersen.

BUX-CEO Nick Bortot heeft aangegeven dat het verdienmodel uitsluitend in bovengenoemde commissies en een eventueel toekomstig abonnement zit. Realtime-koersen, ontvangen van dividend, geld storten en opnemen en het aanhouden van de rekening zijn gratis.

Gratis geld

Dat neemt natuurlijk niet weg dat het makkelijk geld verdienen is als je het ‘spel’ slim meespeelt. Open een account, verkoop de aandelen die je gratis hebt gekregen en haal na 30 dagen het geld van je rekening.

Check ook mijn Bux Zero review en ervaringen. Wil je weten welke vragen je krijgt als je de Bux Zero app installeert? Hier kun je stap voor stap zien welke stappen je in het registratieproces moet doorlopen als je een account wilt aanmaken bij Bux Zero.

Niets is zo leuk als gratis geld krijgen. Geïnteresseerd in meer van dit soort tips? Check dan mijn blog post hoe je aan een gratis creditcard en vliegtickets komt!

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

Ook interessant!

1 reactie

  1. Via deze link kun je eenvoudig een account aanmaken. We krijgen dan allebei een gratis aandeel zoals Apple, GoPro of Coca-Cola.

    *knip*

    Inleggen kan simpel via Tikkie of credit card. Het gratis aandeel staat super snel op je account bijgeschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.