Jaarvoorraad gratis boxershorts

Gratis onderbroeken

Deel dit blogartikel op Social Media

Wil jij ook besparen op herenondergoed maar er wel voor zorgen dat je vriend er leuk bijloopt in een boxershort (zonder gaten)? Of wil je zelf besparen op je ondergoed en maakt het je niet zoveel uit wat je draagt, als het maar lekker zit? Boxenshorts van bekende merken kosten al snel meer dan EUR 10 per stuk, zelfs als het in de aanbieding is. Belachelijk veel geld, als je het mij vraagt. Toen afgelopen jaar de reclamecampagne van ON THAT ASS: we dare you to wear it van start ging was ik dan ook sceptisch. Een Nederlands bedrijf waar je een abonnement(?!) kunt afsluiten om elke maand één nieuwe boxershort te ontvangen? Het lokkertje is dat je de eerste boxershort gratis krijgt thuisbezorgd. Zo kun je eerst zien en voelen wat je in huis haalt. En daar zag ik een kans om kleding te kopen en tegelijkertijd mijn verzameling euro’s intact te houden. Gratis boxershorts…

Hoe het werkt? In het kort komt het neer op het volgende.

  1. Maak voor elke bankrekening die je hebt, een account aan bij ON THAT ASS.
  2. Kies voor elke account een boxershort uit.
  3. Binnen 4 werkdagen liggen je boxershorts in je brievenbus.
  4. Na ontvangst van je boxershorts zeg je meteen je abonnement op door in te loggen op je accounts en op de knop te klikken dat je jouw abonnement opzegt.

Dat is alles.

Onderbroekenlol

Goedkope boxershorts ON THAT ASS

Als je een account aanmaakt, wordt op de eerste pagina gevraagd om een e-mailadres en een wachtwoord in te voeren. Deze heb je later nodig om in te kunnen loggen en je abonnement op te zeggen. Je hoeft niet het vakje aan te vinken, dat scheelt je weer reclame. Geen zorgen, je zal hoe dan ook de e-mails krijgen ter bevestiging van je bestelling en dat je boxershort is verzonden.

Op de tweede pagina wordt gevraagd om je naam, telefoonnummer en adresgegevens in te voeren. Zorg ervoor dat in elk geval je adres juist is. Mocht je om privacy-redenen liever niet de andere informatie op te geven: de overige gegevens hoeven niet waar te zijn. Je kan meerdere account met dezelfde adresgegevens aanmaken. Ik heb zelf altijd steeds een andere naam gebruikt, maar volgens mij wordt daar nog steeds niet op gecontroleerd. De opgegeven naam hoeft dus in elk geval niet overeen te komen met de naam van de rekeninghouder.

ON THAT ASS

Kies je gratis boxershorts

Op de derde pagina kies je een boxershort jouw maat. Je kunt kiezen voor boxershorts met een printje (zoals hieronder weergegeven), of boxershorts met effen kleuren. Heb je meer bankrekeningen dan dat ze boxershorts aanbieden en wil je niet twee dezelfde, wacht dan even een maandje want het aanbod varieert van tijd tot tijd.

Gratis boxershorts

Op de vierde en laatste pagina moet je via iDeal EUR 0,01 overmaken, zodat ON THAT ASS, als je jouw abonnement niet opzegt, in het vervolg maandelijks de abonnementskosten van je rekening kan afschrijven. Je kunt een rekeningnummer slechts eenmalig gebruiken voor dit ’trucje’. Voor zover mij bekend is dit het enige waar ON THAT ASS op controleert als een nieuwe account wordt aangemaakt. Zodra een rekeningnummer al in hun klantenbestand voorkomt dan wordt de verzending van de gratis boxershort geannuleerd en wordt je gevraagd om het abonnement weer te starten door in te loggen met je account.

Gratis herenondergoed

ON THAT ASS accepteert veel banken, waaronder ING, Rabobank, ABN AMRO etc. Ik heb zelf een account aangemaakt en alle stappen doorlopen voor elke bankrekening die ik, mijn partner, broers, zussen en/of mijn (schoon)ouders hebben bij onderstaande banken. Zakelijk of privé, dat onderscheid maakte niet uit. Behalve dan natuurlijk dat je, wanneer je een zakelijke rekening gebruikt, dit wel extra werk oplevert voor je boekhouding. Hoe dan ook, we bleken over een groot aantal bankrekeningen te beschikken!

ON THAT ASS

Zodra die eurocent via iDeal is overgemaakt, krijg je een e-mail ter bevestiging van je bestelling. Op ongeveer de vierde werkdag nadat je de bestelling hebt geplaatst, krijg je de boxershorts in je brievenbus en per account één e-mail dat de boxershort is verzonden (beschouw het als een reminder dat je jouw account(s) moet opzeggen).

Gratis onderbroeken

Alle beetjes helpen

Eerlijk toegegeven: je wordt niet rijk van deze tip, maar alle beetjes helpen. Bovendien: elke keer dat je de gratis boxershorts in de kast ziet liggen moet je even lachen. In het kader van financiële onafhankelijkheid worden dit soort mogelijkheden om geld te besparen zonder in te teren op luxe/kwaliteit continu toegepast. Het bekendste voorbeeld is de gratis creditcard, waarmee je ook nog eens spotgoedkope vliegtickets van bijvoorbeeld KLM en Transavia kunt boeken. Daarnaast kun je bijvoorbeeld besparen op vakanties.

Hoe bespaar jij op kosten zonder in te teren op luxe of kwaliteit?

Ook interessant!

1 reactie

  1. Haha onderbroekenlol, prachtig!

    Ik wacht nog een maandje op nieuwe modellen en kleuren, de huidige zijn wel erg “hate it or love it” :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.